غدیر، میراث فرهنگی و ارزشمند برای شیعیان/دغدغه مسئولین، برای شادی و نشاط اجتماعی، قابل تقدیر است

لینک کوتاه
حیدری

نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد عنوان کرد: از استاندار محترم و مدیران دستگاه های فرهنگی و مجموعه شهرداری بابت برگزاری جشنها و ایجاد فضاهای شاد، جذاب و با نشاط در مناسبتهای مختلف سال تشکر میکنیم که نشان از دغدغه و اهتمام ویژه آنها به مسائل فرهنگی، مخصوصا شادی و نشاط اجتماعی است.

به گزارش طلوع یزد، جت الاسلام حیدری در جلسه علنی شورا و در سخنان پیش از دستوراظهار داشت: هزینه در این زمینه، در واقع سرمایه گذاریست که در نتیجه بسیاری از آلام و درد و رنج ها را برطرف و بسیاری از آسیبهای رفتاری و ناهنجاریهای اجتماعی را کاهش دادیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود، یادآور شد که غدیر بزرگتری عید، منشور هدایت بشریت و صراط مستقیمی است که همه به جستجوی آن هستند.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد در ادامه افزود: غدیر محور وحدت و باعث از بین رفتن اختلافات و موجب نا امیدی دشمنان است.

حجت الاسلام حیدری با تقدیر از مدیرکل میراث فرهنگی به جهت اهتمام به برنامه ها و جشنهای مناسبتی گفت: میراث فرهنگی ما در واقع غدیر است که اگر نبود این همه شگفتی در معماری و فرهنگ و آداب و روسوم یزد وجود نداشت و اگر مسئولین بخصوص مدیران میراث فرهگی بخواهند به رسالتشان درست عمل کنند ده ها و بلکه صدها برابر جشنهای نوروز ‌و سالروز ثبت جهانی تلاش کنند.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد؛ خوشبختانه میراث فرهنگی توان جذب اسپانسر دارد و ما تقاضاداریم همانگونه که در جشنهای مذکور از بخش خصوصی کمک گرفته می شود در ایام غدیر هم تمام تلاش خود را جهت پای کار آوردن بخش خصوصی و برگزاری جشن و مراسم شادی اهل بیت به کار گیرد.

رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با این توضیح که مساله غدیر به یک روز ختم نمی شود و از عید قربان تا مباهله و حتی روز بعدش روز نزول سوره هل اتی، ۲۰ مناسبت شادی بخش داریم گفت: ما از همه مدیران مخصوصا استاندار محترم که دلسوزانه به دنبال ایجاد نشاط هستند، همچنین از هیئات مذهبی، هیات امنای مساجد و سایر مجموعه های مردمی درخواست داریم که بیش از آنچه در محرم و عاشورا خرج میکنند برای غدیر همت داشته باشند که اگر غدیر بود عاشورا نبود.
وی در پایان نکاتی را متذکر شد که اولا باور داشته باشیم که امیرالمومنین مدیون کسی نمی ماند و هر مقدار برای ایشان خرج کنیم ده ها و صدها برابر آن را من حیث لایحتسب به ما باز میگرداند و ثانیا باید جشنها رو آنچنان خوب برگزار کنیم، به دنبال مدلهای غربی نرویم و از ظرفیتهای بومی خود برای ایجاد نشاط و شادی استفاده کنیم و مهمتر اینکه در نهایت مورد رضایت اهل بیت ع قرار بگیرد.

وی در پایان نکاتی را متذکر شد:
اولا: باور داشته باشیم که امیرالمومنین مدیون کسی نمی ماند و هر مقدار برای ایشان خرج کنیم ده ها و صدها برابر آن را من حیث لایحتسب به ما باز میگرداند.
ثانیا باید جشنها رو آنچنان برگزار کنیم که اگر اهل بیت در جلسه حاضر شدند خجالت نکشیم.
جشنهایی که به نام و یاد اهل بیت برگزار می شود باید طوری باشد که مناسب حضور اهل بیت و موجب جلب رضایت ایشان باشد لذا می بایست حدود شرعی در تمام برنامه ها رعایت شود.

ثالثا باید تلاش کنیم در مراسمات به دنبال مدلهای غربی نرویم و از ظرفیتهای بومی خود برای ایجاد نشاط و شادی استفاده کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply. این سایت توسط ریکپچا محافظت می شود و خط مشی رازداری و شرایط خدمات گوگل اعمال می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *