ارتقای کیفیت خدمات رستوران های استان، در دستور کار است
مدیرکل استاندارد استان یزد گفت:ارتقای کیفیت خدمات رستوران های استان در دستور کارقرار گرفته و اداره کل استاندارد در جهت تحقق این برنامه همکاری لازم را با اتحادیه مبذول می دارد.
به گزارش پایگاه خبری طلوع یزد،زهرا جعفری ندوشن که در آیین امضای تفاهمنامه همکاری میان دستگاه متبوع خویش و رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران یزد سخن می گفت، افزود: خدمات اقامتی و غذای خوب و با کیفیت، حق شهروندان است، که اداره استاندارد یزد با ارائه نظرات کارشناسی به منظور تدوین شاخصهای کیفی برای نظارت و رتبه بندی رستوران ها براساس معیارهای استاندارد های ملی در چارچوب قوانین و مقررات به دنبال تحقق این امر مهم است.
دبیرشورای استاندارد استان یزد در خصوص ارتقای سطح بهداشت، ایمنی و کیفیت مواد غذایی تاکید کرد: برگزاری نشست های تخصصی با حضور کارشناسان استاندارد ونمایندگان اتحادیه وتشریک مساعی،در دستور کار همکاری طرفین است.
محمدعلی قهوهچیالحسینی، رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و هتلداران یزد، نیزدر این مراسم گفت:
اتحادیه همواره تلاش کرده است تا ضمن حفظ اصالت و کیفیت غذاهای سنتی یزد، با بهرهگیری از دانش روز و همکاری دستگاههای تخصصی، سطح ایمنی و رضایت مشتریان را به بالاترین حد ممکن برساند که امضای این تفاهمنامه گامی موثر در مسیر اعتمادسازی، سلامت غذایی و توسعه برند غذایی یزد است.
شایان ذکراست، مسئولان اداره استاندارد یزد و اتحادیه مذکور جملگی بر این باورند که مبادله این تفاهمنامه میتواند الگویی برای سایر اتحادیه ها واصناف خدماتی استان باشد تا با تکیه بر تعامل میان بخش خصوصی و دستگاههای نظارتی، گامهای مؤثری در جهت ارتقای سطح خدمات شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان و گردشگران برداشته شود.