ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی صنایع به‌منظور تحقق یزد نوین

لینک کوتاه

استاندار یزد با اشاره به اینکه انرژی برق، جزء لاینفک صنعت و فعالیت‌های این بخش است؛ گفت: ‌استان یزد موقعیت بسیار مناسبی برای احداث و فعالیت نیروگاه‌های خورشیدی داشته و با احداث نیروگاه‌های خودتامین برق در صنعت، صنایع استان برق مورد نیاز خود را از انرژی‌های پاک تامین می‌کنند.

به گزارش طلوع یزد، مهران فاطمی استاندار یزد، در هفتمین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری در سال 1401 که با حضور مدیران دستگاه‌های دولتی و صنایع استان یزد برگزار شد، یکی از پروژه‌های پیشران توسعه استان را تولید برق خورشیدی دانست.
وی با اشاره به اینکه انرژی برق، جزء لاینفک صنعت و فعالیت‌های این بخش است، افزود: ‌استان یزد موقعیت بسیار مناسبی برای احداث و فعالیت نیروگاه‌های خورشیدی داشته و با احداث نیروگاه‌های خودتامین برق در صنعت، صنایع استان برق موردنیاز خود را از انرژی‌های پاک تامین می‌کنند.
معرفی یزد به‌عنوان قطب انرژی خورشیدی خاورمیانه
سیدمسعود عظیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد و مسئول پیگیری ویژه انرژی‌های خورشیدی، با اشاره به اینکه دولت سیزدهم با برنامه‌ریزی و شناسایی دقیق ظرفیت‌های استان یزد، انرژی خورشیدی را به‌عنوان یکی از محورهای سند یزد نوین قرار داده و گام‌های مهم عملیاتی را برای توسعه انرژی خورشیدی طی یک سال گذشته برداشته است، ‌افزود: با پیش‌بینی تولید 2 هزار مگاواتی برق تا سال 1404 و تبدیل استان یزد به‌عنوان قطب انرژی خورشیدی خاورمیانه،‌ همه زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در استان فراهم‌شده است.
ایجاد نیروگاه خودتامین صنایع برای تداوم تولید صنایع
ابوالفضل اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد،‌ ایجاد نیروگاه‌های خود تأمین خورشیدی توسط صنایع کوچک و بزرگ را به‌عنوان راهی برای تأمین برق مطمئن این صنایع در ایام حساس عنوان کرد و افزود:‌ با انجام این امر، گامی مؤثر در تولید نیروی برق برداشته شده و صرفه‌جویی در هزینه‌های عمومی، کاهش زمان راه‌اندازی و تداوم فعالیت در شرایط اضطراری کمبود برق را به دنبال خواهد داشت.
برنامه‌ریزی برای احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در سطح کشور
اسدی با اشاره به اینکه استان یزد با بهره‌مندی از 84 مگاوات نیروگاه خورشیدی، مقام برتر بهره‌برداری از انرژی خورشیدی در کشور را دارا است،‌ افزود: در دولت سیزدهم نیز برنامه‌ریزی برای احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در سطح کشور انجام‌شده که از این میزان 4 هزار مگاوات به نیروگاه خورشیدی، 3 هزار مگاوات به نیروگاه تجدیدپذیر صنایع و 3 هزار مگاوات به نیروگاه بادی اختصاص دارد.
احداث 3 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر صنایع در دولت سیزدهم
احمد کردستانی معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز در تشریح اهم اقدامات انجام‌شده برای احداث نیروگاه‌های خودتامین تجدیدپذیر صنایع،‌ با اشاره به اینکه برق مشترکین در نقطه مصرف، به میزان تولید این نیروگاه‌ها، از شمول محدودیت برق مستثنا خواهند بود و تمهیدات لازم برای ترانزیت و تحویل برق تولیدی به‌صورت هموار به مشترکین انجام می‌شود، افزود: تاکنون بیش از 2100 مگاوات مجوز نیروگاه تجدیدپذیر صنایع کشور توسط ساتبا صادر شده و 680 مگاوات نیز در حال صدور است.
احداث نیروگاه خورشیدی صنایع در استان یزد
معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات برق منطقه‌ای یزد با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده به ‌منظور احداث نیروگاه خورشیدی صنایع در استان یزد،‌ هماهنگی و مشخص نمودن مدل احداث نیروگاه خورشیدی توسط صنعت به‌صورت سرمایه‌گذاری و یا خود تأمین، معرفی اراضی مناسب به صنعت و سرمایه‌گذار، اخذ و صدور مجوزهای مربوطه از سازمان‌های ذی‌ربط و آغاز عملیات احداث نیروگاه توسط صنعت و سرمایه‌گذار در استان را از جمله این اقدامات عنوان کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه شما پس از تایید نمایش داده خواهد شد.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply. این سایت توسط ریکپچا محافظت می شود و خط مشی رازداری و شرایط خدمات گوگل اعمال می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *